Ugradnja alarmnih sistema

UKRADENA IMOVINA, NARUŠENA PRIVATNOST I SPOZNAJA DA VAM JE NEKO PRETURAO PO LIČNIM STVARIMA I SLOBODNO HODAO PO VAŠEM DOMU NIKAD SE NE MOGU NADOKNADITI I ZABORAVITI.

Ovo morate imati na umu pri zaštiti svoje imovine i povećati njenu sigurnost. Za ostvarenje tog cilja potreban je odgovarajući protivprovalni sistem.

Alarmni sistemi deluju preventivno. Oni nas štite od svake moguće neželjene situacije: provale, loma stakla, požara, curenja gasa ... koristeći razne vrste senzora (detektora).

Veoma je bitno provalu detektovati u najranijoj fazi – pri pokušaju obijanja vrata, prozora ili razbijanja stakla. Za to koristimo magnetne kontakte i detektore loma stakla. Pomoću infracrvenih senzora koji detektuju prisutnost toplote kojom zrači ljudsko telo štitimo prostor unutar objekta ili u njegovoj blizini. Svi detektori koriste napredne tehnologije obrade signala, čime se postiže pouzdanost u radu, i maksimalno  sprečavane pojava lažnih alarma. Detektore je moguće spajati sa centralom žičano ili bežično.

Efikasan sitem javljanja preko sirena, svetlosnih signala i veze sa monitoring centrom bezbednosne kompanije kao i mogućnost kombinovanja sa video nadzorom pružiće Vam sigurnost i mir koji želite.

Cenovnik u PDF formatu možete preuzeti sa ovog linka.