Live Video Monitoring

Control Eye monitoring stanica je strogo specijalizovana za Live Video monitoring.

Live Video Monitoring sa sedištem u bezbednom postrojenju je povezan sa štićenim objektom i konstantno se prate dešavanja u stićenom objektu. Kada monitoring stanica primeti rizičnu situaciju, vreme reagovanja je brže nego bili koji drugi vid alarm obaveštenja.

Naše IP/PTZ kamere omogućavaju operateru da dobije što više informacija, tako da čak i ako osumljičeni pobegnu mi ćemo imati dokaze da ih kasnije uhvatimo.

Kada primimo upozorenje objekat se prati uživo od strane našeg bezbedonosnog operatera, i reagovaće na njega po zahtevu klijenta iz klijent baze podataka.

Primer: Imate menjačnicu ili zlatarsku radnju koju štiti naš monitoring centar, kamera koja prati prostor ispred pulta se prati neprekidno iz našeg centra, tako da u slučaju ulaska uljeza, naši strogo obučeni operateri odmah primećuju da li uljez ima oružje ili ne… U slučaju da operater proceni da uljez maltretira ili preti radniku, odmah se obavestava policija ili ovlašćena služba, tako da ne dovodimo radnika u nezgodnu situaciju (da on aktivira “panic taster” ili nešto, što će još više ugroziti njihovu sigurnost). Velike su šanse da policija stigne na lice mesta i pre nego što je uljez otisao, čime dobijamo višestruku korist, uljez je priveden, radnik bezbedan a imovina netaknuta.

Ponude se prave isključivo nakon što ovlaštena osoba iz Control eye doo obidje objekat koji treba da se štiti, uradi bezbedonosnu procenu i zatim predloži najbolje rešenje za taj objekat.

Cenovnik u PDF formatu možete preuzeti sa ovog linka.