Central Video Monitoring Station

Naša Centralna monitoring stanica nadgleda kamere sedam dana u nedelji. Možemo uključiti audio sistem koji može biti aktiviran od strane naših obučenih operatera iz naše monitoring stanice da obaveštava ljude da se ta ista imovina čuva. Možemo korigovati poruku da obaveštava uljeze da napuste štićenu imovinu. U slučaju ignorisanja poruke obaveštavamo policiju da provalnik pokušava da počini zločin.

Takodje smo instalateri i serviseri mehanizama kontrole pristupa, kao sto su motorizovane kapije, ograde, interfonski sistemi. Neke od ovih sistema možemo pokrenuti iz naše monitoring stanice. To može da pomogne van radnog vremena kada stižu isporuke i slično. Naši operateri će da komuniciraju u realnom vremenu sa stićenim objektom, tako da uvek znate ko je i kada ušao ili izašao iz objekta.

Snimljeni dogadjaji su takodje sačuvani u centralnoj stanici, tako da zapis bilo kakvog incidenta može biti vraćen. Tačnije, kada smo videli incident, mi vam šaljemo E-mail sa prilogom, pokazujući video klipove provalnika. Pored toga, svi sistemi mogu da se koriste za rešavanje sporova i konfliktnih situacija koje uključuju zaposlene, klijente, prodavce i izvodjače.

Instaliranjem naših sistema pravite dobar poslovni potez. Klijenti nam govore da im naša rešenja uštede stotine eura godišnje u odnosu na zapošljavanje fizičkog obezbedjenja.

Ponude se prave isključivo nakon što ovlaštena osoba iz Control eye doo obidje objekat koji treba da se štiti, uradi bezbedonosnu procenu i zatim predloži najbolje rešenje za taj objekat.

Cenovnik u PDF formatu možete preuzeti sa ovog linka.